Home Haber Kickstarter ve Indiegogo’ya Rakip Geliyor: Arrive

Kickstarter ve Indiegogo’ya Rakip Geliyor: Arrive

Kickstarter ve Indiegogo’ya Rakip Geliyor: Arrive
image_pdfimage_print

Kickstarter ve Indiegogo üzerinden tanıştığımız projeleri burada sık sık sizlere tanıtıyor hatta bu projeleri hayatımızda kullanıyoruz. Bu iki platform sayesinde her insan bir şeyler üretmeye teşvik edilirken tüketiciler de ilginç ve özgün ürünler kullanma şansına sahip oluyor.

Amerikan rap yıldızı Jay Z’nin(Gerçek adıyla Shawn Carter) sahibi olduğu Roc Nation şirketi, bir bildiri yayımlayarak bu iki girişimci dostu şirkete rakip olacak bir projeye başlayacaklarını duyurdu. Arrive ismi verilen proje, Kickstarter ve Indiegogo’dan farklı olarak tanıtım/pazarlama/fonlama gibi giriş seviyesi desteklerden çok markalaşma sürecine destek olacak.

Amerika’daki bu start-up(girişim) kültürünün özenilesi havası ve sırf bu iş üzerine bu kadar ciddi oluşumlar kurulması umarım ülkemize de biraz yansır.

Bu arada, Jay Z ve ortağı Jay Brown daha önce de birkaç girişime yatırım yapmışlar. Yani bu alanda pek de tecrübesiz olmayacaklar. Jay Z’nin sahip olduğu Tidal isimli bir müzik yayın şirketi de bulunuyor.

Projenin ne zaman başlayacağı ve sağlanan fonların ne miktarda olacağı henüz bilinmiyor.

Bakalım, yakın gelecekte Arrive’den sizlere aktarabileceğimiz neler olacak.

Kaynak: Shiftdelete.com | İlgili içeriğe git 

İngilizce kaynak: businessinsider.com | İlgili içeriğe git 

 

Yazar: Hasan Hüseyin Kesen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Tercihlerime bağlı olarak 3dörtgen'den e-posta almayı kabul ediyorum.