Home Haber Efsane Cuma 2020 Alışveriş Çılgınlığında 3D Yazıcı Sahibi Olma Fırsatı

Efsane Cuma 2020 Alışveriş Çılgınlığında 3D Yazıcı Sahibi Olma Fırsatı

Efsane Cuma 2020 Alışveriş Çılgınlığında 3D Yazıcı Sahibi Olma Fırsatı
image_pdfimage_print

SaleCycle’ın raporuna göre Black Friday özelindeki online satışlar 2019 yılında 7.4 milyar dolarlık rakamla rekor kırdı. Efsane Cuma 2018’de ise bu rakam 6.2 milyar dolardı.

Nasıl çıktığına ve yaygınlaştığına dair birçok farklı rivayet bulunan Black Friday, her Kasım ayının dördüncü Cuma günü ‘kutlanıyor.’ Markaların çılgın indirimler yaptığı, kullanıcıların ise sabırla beklediği Black Friday 2020 indirimleri her iki taraf için de yılın en güzel zamanlarından birisi.    

Efsane Cuma, Kara Cuma, Şahane Cuma, Muhteşem Cuma, Süper Cuma ve Kara Cuma gibi isimlerle de tanınan Black Friday 2020 alışveriş çılgınlığı geldi çattı. 

Biz de dünyanın ilk konsept 3D yazıcı mağazası olarak 3 boyutlu yazıcı dünyasına giriş yapmak isteyen kullanıcılarımız için Ultimaker 2+, Ultimaker 2 Extended+ 3D yazıcılarda; Ultimaker, Raise3D, BCN3D, Fillamentum ve Colorfabb marka filamentlerde ve masaüstü vakum cihazı Mayku FormBox’ta fiyatlarımızı bir hayli indirdik.

3D yazıcı dünyasına özel Efsane Cuma 2020 İndirimleri başladığında ilk haberdar olan kişi olmak için buraya tıkla

3D yazıcı ne işime yarar ki?

Dünyanın en büyük şirketlerinin %80’e yakın kâr sağlamak için kullandığı 3D yazıcılar, küçük işletmeler ve ev kullanıcıları için de yaratıcı ve üretken bir çözüm ortaya koyuyor. Küçükten büyüğe; mühendislik öğrencisinden ortaokul öğrencisine kadar herkesin kolaylıkla kullanabileceği 3 boyutlu yazıcılar sayesinde mikro, küçük ve orta işletmeler (KOBİLER), girişimler ve mühendisler yeni projelerini geliştirme aşamasında zaman ve maliyet tasarrufunda bulunabilir, takımlarının yaratıcılığını artırabilir.

3 Boyutlu yazıcıları prototipleme ve son ürün aşamalarında kullanabilirsiniz. Aylarca süren ürün geliştirme sürecini birkaç saate kadar indirebilen 3D yazıcılar ile tasarım ekibi, ürün geliştirme ekibi ve yönetici takımı arasındaki iletişim hız kazanırken ürün için istenen cevizlerde haftalarca beklemek zorunda kalmazsınız.

Mayku FormBox ne işime yarar ki?

Mayku FormBox, satış sonrası destek ve 2 yıl garanti ile 3dörtgen’de!

Masaüstü vakum makinesi Mayku FormBox, ev ve atölye ortamında kendi kalıplarınızı hazırlayarak yaratıcı ürünler ortaya çıkarmanızı kolaylaştırır. Yeni ve kişiselleştirilmiş ürünler ortaya çıkarmak isteyen çikolata, mum, sabun, seramik, saksı, takı ve benzeri ürünlerin satışını gerçekleştiren girişimler için birebirdir.

3D yazıcı dünyasına özel Efsane Cuma 2020 İndirimleri başladığında ilk haberdar olan kişi olmak için buraya tıkla

Efsane Cuma indirimleri 2020, Kara Cuma indirimleri 2020, Şahane Cuma indirimleri 2020, Süper Cuma indirimleri 2020, Muhteşem Cuma indirimleri 2020, Black Friday İndirimleri 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Tercihlerime bağlı olarak 3dörtgen'den e-posta almayı kabul ediyorum.