ASICS, Actibreeze 3D Sandalet’i Piyasaya Sürdü
image_pdfimage_print

Sporcu ayakkabı üretici ASICS, ‘Performans Sonrası’ aşamasında dinlenmekte olan bir sporcunun vücuduna ve zihnine yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış yeni Actibreeze 3D Sandalet’i piyasaya sürdü. 3D baskı ile üretilmiş sandalet, kullanıcıya olağanüstü konfor ve koruma sağlıyor. Bununla birlikte parametrik tasarım ve gelişmiş 3D baskı teknolojisi ile mümkün kılınan yeni bir geometrik yapıyla raflarda yerini alıyor.

Actibreeze 3D Sandelet’in diğer önemli tasarım öğeleri arasında, ASICS’e göre mükemmel soğutma ve nefes alabilirlik sağlayan kalın, açık bir kafes yapısı yer alıyor. Sandaletin ekstra geniş tabanı, yumuşak ve dengeli bir platform sağlıyor. Bu özelliklerin tümü, dinlenen bir sporcunun Performans Sonrası aşamasını optimize etmeye yardımcı olmak için bir araya geliyor. Böylece bir sonraki yarış gününde zirvede performans göstermelerine yardımcı oluyor.

Actibreeze 3D Sandelet, mükemmel soğutma ve nefes alabilirlik sağlıyor. 

Sporcular için iyi koruma, güçlü performans

Actibreeze 3D Sandalet’in piyasaya sürülmesi, ASICS’in After Performance alanından başlayarak sporcuları için en iyi performans ve korumayı sunma taahhüdünü genişlettiğini görüyor. Hareket alanı hem bedenin hem de zihnin geliştirilmiş iyileşmesi yoluyla önemli performans kazanımları elde edilebileceğine olan inancı yansıtıyor.

Süper ayakkabımız ve süper sivri uçumuz vardı. Şimdi süper sandalet zamanı. Actibreeze 3D Sandalet, spor ayakkabılarındaki yeniliğin, sporcunun yarışırken veya antrenman yaparken giydiğiyle sınırlı olmaması gerektiğine olan inancımızı temsil ediyor. Yeni Performans Sonrası taahhüdümüzle, sporcularımız için yarış sonrası toparlanmayı ve hem beden hem de zihin rahatlamasını daha da optimize etmenin yeni yollarını keşfetmeye devam etmek istiyoruz.

ASICS Performans Koşu Ayakkabıları Bölümü Ürün Yönetimi Genel Müdürü, AJ Andrassy.
Actibreeze 3D Sandalet, 80$’a satılıyor.

3D sandaletin eşsiz tasarımı, yapısal bütünlük sağlarken yine de parametrik olarak dönüştürülebilme özelliği taşıyor. Sonuç olarak doğru miktarda gözeneklilik sağlayan ve optimize edilmiş yumuşaklık ve destek seviyeleri sunmak için nefes alabilirlik ve esnekliği bir araya getiriyor. Bu yöntemin başarılı bir şekilde uygulanması, bizi, giyim sektöründe her bireyin serbestçe üretim yapıp, giyinebileceği heyecan verici bir geleceğe yaklaştırıyor.

Kaynak: 3dprintingmedianetwork

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Tercihlerime bağlı olarak 3dörtgen'den e-posta almayı kabul ediyorum.