Home Haber Ultimaker’dan Profesyonel Filamentler ve Baskı Hücresi

Ultimaker’dan Profesyonel Filamentler ve Baskı Hücresi

Ultimaker’dan Profesyonel Filamentler ve Baskı Hücresi
image_pdfimage_print

Ultimaker profesyonel anlamda malzeme kullanımına yönelik yeni ürünlerini tanıttı. CC Red baskı hücresi

Anders Olsson ile birlikte geliştirilen baskı hücresi, özel olarak uyarlanmış geometriye sahip, hassas işlenmiş 0.6 mm çapında bir nozüle sahip. Uç kısmındaki aşınmaya dayanıklı yakut konisi ile bu baskı hücresi kompozit malzemelerle güvenilir 3B baskı sağlıyor. Ayrıca pakette uzun süreli kullanım için dört yedek Ultimaker S5 nozul kapağı bulunuyor.

Ultimaker Cura’daki hazır profiller sayesinde herhangi bir ayara gerek kalmadan kolayca kullanmaya başlayabilir ve nozülün aşınması konusunda endişelenmeden ömür boyu baskı alabilirsiniz.

XSTRAND

Cam elyaf kompozit üretimi konusunda dünya lideri olan XSTRAND ve Ultimaker’ın ortak çalışması ile ortaya çıkan ve Ultimaker 5S için özelleştirilmiş XSTRAND™ GF30-PP ve XSTRAND™ GF30-PA6 filamentler ile güçlü, kimyasal ve UV mukavemeti yüksek nesneler basmak mümkün.

Ultimaker 3B yazıcıların yüksek performansı ve güvenilirliği nedeniyle Ultimaker ile ortaklık kurmaya karar verdik. Onların malzeme uzmanları ile ekip oluşturmak Ultimaker Cura’daki materyallerimiz için mükemmel ayarlar yakalamamızı sağladı– Dr. Chris Skinner (Owens Corning’de Kompozitler Stratejik Pazarlama Baş Yardımcısı)

DSM Novamid

Mühendislik plastikleri konusunda uzman olan DSM ile de ortak bir ürün ortaya koyan Ultimaker, normalde sadece enjeksiyon kalıplama ile elde edilebilecek özelliklere yakın baskıları mümkün kılacak.

%10 karbon fiber içeren bu filament daha sert, daha tok ve daha dayanıklı baskılar verirken baskı hızı konusunda da diğer plastik filamentlerden geri kalmıyor. DSM Novamid’in yüksek mukavemeti, otomotiv endüstrisi için de ideal baskılar verebiliyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Tercihlerime bağlı olarak 3dörtgen'den e-posta almayı kabul ediyorum.