Home Haber Karabük Üniversitesi Öğrencileri Fuara 3B Yazıcı İle Katılıyor

Karabük Üniversitesi Öğrencileri Fuara 3B Yazıcı İle Katılıyor

Karabük Üniversitesi Öğrencileri Fuara 3B Yazıcı İle Katılıyor
image_pdfimage_print

Öğrencilerin mesleki ve kişisel eğitimine katkıda bulunmak için yola çıkan Karabük Üniversitesi Raylı Sistemler Kulübü, bu amaç doğrultusunda konferans, eğitim, seminer, gezi, fuar ve proje faaliyetlerine de katılan bir öğrenci topluluğu.

2017 yılında 7.si düzenlenecek olan, Avrasya bölgesine özel olmakla birlikte dünyanın en önemli 3. Raylı sistemler fuarı Eurasia Rail’a katılacak olan Karabük Üniversitesi öğrencileri 3B yazıcı kullanacak.

Eurasia Rail, sektör devleri ile profesyonel ziyaretçileri tek bir çatı altında toplayıp gerek Türkiye, gerekse Avrasya bölgesinde sektörün nabzını tutarak yönünü tayin eden, mevcut ilişkilerin geliştirildiği ve yeni iş birliklerine imza atılan uluslararası bir platform. Fuarla eş zamanlı gerçekleştirilen konferans ve seminer programları ile sektörel bilgi ve deneyim paylaşımı da en üst düzey seviyede sağlanmakta.

 

Fuara katılacak Karabük Üniversitesi Raylı Sistemler bölümü öğrencilerinin tasarlamış olduğu tekerlek takımları(Bojiler) 3B yazıcılar ile basıldı ve fuarda sergilenecek. Sektörel tasarımlarda yaşanan “tasarım halinde hata görememe” probleminin de, 3B yazıcılar sayesinde giderilmesi bekleniyor.

3Dörtgen olarak, Karabük Üniversitesi öğrencileri özelinde, tüm gençlere yeni şeyler üretme konusunda şans dilerken, yardımlarımızı esirgemeyeceğimizi de hatırlatmakta yarar görüyoruz.

Eurasia Rail fuarını İstanbul Expo Center’de 9-10-11 numaralı hollerde ziyaret edebilirsiniz. Son gün 4 Mart.

Üretelim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Tercihlerime bağlı olarak 3dörtgen'den e-posta almayı kabul ediyorum.