Home Haber Doodle3D Kickstarter’da Desteklerinizi Bekliyor!

Doodle3D Kickstarter’da Desteklerinizi Bekliyor!

Doodle3D Kickstarter’da Desteklerinizi Bekliyor!
image_pdfimage_print

3B tasarım yapmayı oldukça kolay hale getiren Doodle3D, amatörler ve çocuklar için 3B baskı teknolojisini daha erişilebilir ve eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyor. Bir süredir üzerinde çalıştıkları- ve bizim de bizzat denediğimiz- ürünün daha geniş bir kitleye yayılması amacıyla, geçtiğimiz günlerde Kickstarter üzerinden fon toplama kampanyasını başlatan şirket, hepinizin desteklerini bekliyor.  

 

Doodle3D Transform adı verilen uygulama sayesinde 2B çizimlerinizi rahatlıkla 3B modellere dönüştürebiliyorsunuz. Üstelik tablet ve akıllı telefon üzerinden erişilebilen kullanıcı dostu arayüzü sayesinde, dakikalar içerisinde bir vazo tasarlayabilir, 3B yazıcınıza aktarabilir ve çıktısını alabilirsiniz.

 

 

Kampanyanın başarıya ulaşması için tam olarak 50.000€ toplanması gerekiyor. Kickstarter üzerinden belirli miktarda bağış yapan kullanıcılar, erken erişim ile herkesten önce Doodle3D Transform uygulamasına indirimli fiyattan sahip olacaklar.

Şu ana kadar 650 bağışçı tarafından desteklenen kampanya hedefine emin adımlarla ulaşıyor. Fakat daha fazla destekçiye ihtiyaçları var. Yaptıkları işi paylaşarak onlara destek olabilirsiniz: hemen paylaş.

 

Okullar ve Laboratuarlar için Doodle3D

Okullar, makerspaceler, laboratuarlar ve kütüphaneler için özel olarak tasarlanmış bu sürüm ile 30 kişi aynı anda Doodle3D Transform uygulamasına zaman kısıtlaması olmaksızın erişebiliyor. Bu sürüme sahip olmak için 500€ bağış yapmanız gerekiyor.  

 

Kampanyanın bitimine 2 haftadan az süre kaldı. Projeyi buradan destekleyebilirsiniz.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Tercihlerime bağlı olarak 3dörtgen'den e-posta almayı kabul ediyorum.