Home Haber Çok Renkli Baskıda Yeni Çözüm

Çok Renkli Baskıda Yeni Çözüm

Çok Renkli Baskıda Yeni Çözüm
image_pdfimage_print

Prometheus System, geliştirdiği yeni harici baskı mekanizmasıyla, özellikle son kullanıcıya yönelik 3B yazıcı dünyasının seyrini değiştirmek istiyor. Girişim, geliştirdiği harici çok renkli baskı mekanizmasıyla, çok renkli baskı alanında bir standart olmak istiyor.

Piyasadaki mevcut birçok 3B yazıcının çift kafaya sahip olmamasını bir fırsat olarak değerlendiren şirket, çıkardığı mekanizmayla kullanıcıların yeni bir yazıcı almasına gerek kalmaksızın, ufak bir güncellemeyle yazıcılarını çift kafalı hale getirmelerini sağlıyor.   

 

 

Kickstarter’da kitlesel fonlamaya açılan proje, 80 dakikada hedefine ulaştı. İlk 1.30 saatte yaklaşık olarak $10.000 topladılar. Onu takip eden 24 saat içerisinde ise $43.000’a kadar ulaştılar.

Sistemi kurmak için paket içerisinden çıkan bir adet baskı ucu, baskı kafası ve besleyiciden oluşan mekanizmayı, fazla enerji harcamadan yazıcınızın eski baskı kafasının yerine monte ediyorsunuz.

Her ne kadar sistem 2 farklı materyal ile baskı yapabilme görevini yerine getirse de, yazıcınızın orjinal baskı kafasını değiştirmek pek güvenilir olmayabilir. Ancak kaliteden taviz verip çok renkli baskı deneyimini yaşamak istiyorsanız seçim sizin…

 

 

Yazar: Çağan Kuyucu

Kaynak: 3dprint.com | ilgili içeriğe git 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Tercihlerime bağlı olarak 3dörtgen'den e-posta almayı kabul ediyorum.